Køletransport

Ingen slinger i valsen – eller i temperaturen

NTG Frigo A/S er specialiseret i transport af temperaturfølsomt gods gennem hele Europa. Vi håndterer alle typer produkter, der kræver særlige temperaturer lige fra frosne ænder ved -25°c til fine chokolader ved +15°c.

Vores medarbejdere har mange års erfaring indenfor feltet og leverer skræddersyede logistikløsninger og konsulentrådgivning inden for alle former for nichelogistik og andre temperaturregulerede transporter.

Vi gør os umage med altid at sørge for en tryg og sikker levering, hvor hele læsset køres direkte mellem f.eks. producent og detailhandel. Vores specialister i Hvidovre kontrollerer transporterne i de enkelte lande og sikrer dig det optimale overblik på hele turen.

Full load
Full loads fylder næsten 95 % af vores daglige forretning og er derfor klart vores kernekompetence. Vores full loads ruller gennem det meste af Europa med både køl, frys og almindelige tørgods.

Part load
Vi tilbyder også part loads til og fra næsten alle europæiske markeder. Her planlægger vi transporten i tæt samarbejde med vores partnere i de enkelte lande.

Kontakt os, hvis du ønsker vil vide mere om temperaturkontrolleret transport.